ADONA’T exposa Il·luminades i +Il·luminades a Almassora

Del 12 al 30 de març de 2024, s’exhibiran les exposicions IL·LUMINADES. HISTÒRIA DE LA MISSOGÍNIA, i +IL·LUMINADES. HISTÒRIA DEL FEMINISME, d’ADONA’T, a Almassora, a l’Espai Mercat. 

La responsable de la Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almassora, Eugenia Martinavarro Agut, i la presidenta d’ADONA’T, Sonia Querol, van inaugurar l’exposició, oferint l’oportunitat de gaudir d’artistes il·lustradores molt reconegudes que interpreten textos de feministes famoses, i de misògins cèlebres, des de l’antiguitat.

El contingut complet de les exposicions es pot consultar al web de l’associació ADONA’T, adonat.net.A banda de les obres d’art en els panells, també es poden consultar a la Biblioteca municipal els dos llibres homònims, catàlegs de les exposicions, amb textos redactats per Eva Alcon Soler, rectora de la Universitat Jaume I, Clara-Iris Ramos, il·lustradora i professora de l’Escola Massana al Grau en Arts i Disseny, Paula Algueró, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló, Tesa Altesa, compositora i cantant, Reis Lloría Adanero, Begonya Sáez Tajafuerce, Universitat Autònoma de Barcelona, Miguel Monar, director EASD Castelló, Aina Garcia Carbó, escriptora,Ali Brancal, pedagoga i Lola Mallen Fortanet.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.