Lliurament dels premis Consell Social i distincions extraordinàries UJI i PAS i PDI 25 anys

Castelló de la Plana, 1 de juny de 2021

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha reivindicat el «potencial del saber universitari posat a l’abast de la societat com a eina per a ser un territori d’oportunitats i amb projecció de futur com un repte assumit l’any 1991» durant l’acte celebrat al Paranimf de l’UJI, l’1 de juny de 2021, de lliurament dels premis del Consell Social a l’Excel·lència Docent Universitària i a la Investigació que s’han lliurat a 5 dones en total; les distincions extraordinàries a la igualtat de gènere, al compromís social i a la llengua i la cultura, i les distincions al personal d’administració i serveis (PAS) i personal docent i investigador (PDI) amb 25 anys en actiu a l’UJI.

Alcón ha agraït la implicació de les professores Paula Escobedo, Anna Arnal, Soledad Quero i Marta Oller, que han rebut el XII Premi a l’Excel·lència Docent Universitària. Així mateix s’ha distingit a la catedràtica María Luisa Cuerda, amb el XXII Premi d’Investigació.

Pel que fa a les distincions extraordinàries, atorgades a l’ONG ILȆWASI pel seu compromís social; a l’associació ADONA’T pel compromís amb la igualtat de gènere i a Vicent Pitarch i Almela pel seu compromís amb la llengua i la cultura, la rectora ha agraït la seua trajectòria i complicitat amb la Universitat Jaume I per a fomentar aquests valors compartits, «la defensa dels quals ens fa ser una universitat més compromesa i una societat millor».

Tant la rectora, com el president del Consell Social Sebastià Pla, i la presidenta d’ADONA’T han tingut unes paraules de record per a la Sra. Rosa Mari Rubio, membre i durant uns anys presidenta d’ADONA’T, que ens va deixar fa uns dies.

Discurs de la presidenta d’ADONA’T

Enllaç a la fotonotícia de la Universitat Jaume I de Castelló

Lliurament dels premis Consell Social i distincions extraordinàries UJI i PAS i PDI 25 anys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s