Un llibre, el millor unboxing

Kuroda Seiki, Dona llegint, 1890 – CC

Des de fa un temps s’ha popularitzat una pràctica nascuda a Youtube on milions de persones pengen vídeos o fotos del moment que trauen, amb il·lusió i entusiasme, un producte del seu embalatge, i això es diu unboxing.

Enguany, amb mesures més laxes que l’any passat, per sort, torna a ser 23 d’abril, el dia del llibre, el dia que es commemora la mort de Cervantes, Shakespeare, Maria Àngels Anglada o Josep Pla, i tornem a tindre la possibilitat d’aprofitar el dia per celebrar-ho oferint a les persones estimades un regal formidable: un llibre, i també una rosa.

El llibre, siga de les característiques que siga, en definitiva, és un contenidor fantàstic d’històries, d’imatges, d’idees, d’aventures i de tota classe de sorpreses. Dins de cada volum, a cada capítol, a cada pàgina ens podem trobar un detall valuós, una frase lluminosa, que ens aportarà emoció, diversió, formació i ens ajudarà a tindre noves experiències i punts de vista diferents que, potser, no ens havíem imaginat.

Celebrem sant Jordi, o na Jordina, visitem les llibreries, descobrim autores i autors, comprem llibres i regalem-los o regalem-nos-els, no podem perdre l’oportunitat de llegir, i si són en la nostra llengua, millor. Els llibres ens ajuden a descobrir maneres diverses de viure, a obrir la imaginació, que és el desembalatge més important.

Carme Pinyana

Associació de Dones Nacionalistes ‘Terra’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s