ADONA’T contra els assassinats masclistes

Castelló està contra la violència masclista.

Les estàtues que representen a dones a la ciutat han servit de plataforma per a mostrar la repulsa contra la lamentable proliferació d’assassinats de dones, després de l’alçament de l’estat d’excepció, amb motiu de la pandèmia. L’acció l’han dut a terme associacions feministes de Castelló, entre elles ADONA’T, amb l’objectiu d’implicar a tota la població sobre la creixent i intolerable ona de violència que pateixen les dones, pel mer fet de ser dones, i sol·liciten el suport de tota la ciutadania en el rebuig unànime a la violència de gènere.

Les 18 estàtues triades llueixen vestimenta blanca, amb taques roges, per la sang vessada. El lema de la concentració és “Els masclistes ens maten”, “Cremem el patriarcat” (per la proximitat amb Sant Joan i les fogueres) serà el mateix a Castelló, València i Alacant. La concentració, dimarts que ve, dia 22 en la capital de la Plana tindrà lloc a les 19.30 en Hort dels Corders, enfront de l’estàtua del Rei En Jaume. La convocatòria és unànime, ja que parteix de totes les associacions feministes de Castelló i nombroses dones a títol individual. A les més de 20 víctimes mortals en el que portem d’any, en mans de les seues parelles o ex parelles, se suma la violència vicària, que exerceixen pares contra els fills per a produir el màxim dolor a les dones.

Ens estan matant. Ja n’hi ha prou!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s