Emissió 13 de gener de 2023

ADONA’T comença l’any 2023 amb el programa de Ràdio Adona’t, Lite-rates. Mamíferes de la Cultura, en el qual hem comptat en la secció “Veu de Lite-rata” amb la poeta Marta Vilardaga, que va guanyar el Premi de Poesia Marc Granell, Vila d’Almussafes amb el seu poemari “Una cadira en la boira”. A més escoltarem les recomanacions, en la secció “Fil de llibres”, que ens fa la nostra companya i llibretera, Cèlia Puchol. Lite-rates, un programa de literatura i música, fet per dones.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s