Inscripció curs  “Apoderament personal i social”

ADONA’T, un any més, col·labora en l’organització del Curs d’apoderament personal i social per a dones. El 2023, durant els mesos de gener, febrer i març tindrà lloc aquesta quarta edició del programa d’apoderament i lideratge per a les dones que va començar al 2019.
L’objectiu d’aquest curs, patrocinat per l’Ajuntament de Castelló de la Plana, i organitzat per Liceu de Dones, és donar competències que ens permeten crear xarxes de dones, tant en l’àmbit professional com social.


Curs gratuït. Formulari d’inscripció: https://onx.la/ea818

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s