ADONA’T felicita la seua companya PILAR DOLZ, que ha rebut la distinció al Mèrit Cultural per la Generalitat Valenciana

El 9 d’octubre de 2022, dia de la festa nacional de les valencianes i els valencians, la Generalitat Valenciana, ha decidit concedir una de les distincions al Mèrit Cultural a l’artista, activista i directora de la galeria Cànem, de Castelló, Pilar Dolz, sòcia d’ADONA’T.

La trajectòria de Pilar Dolz i la seua dedicació professional ja ha estat merescudament valorada amb multitud de premis, homenatges i mencions honorífiques. En les seues pròpies paraules, en conèixer la concessió del premi: “També el meu goig, amb rebre la distinció, junt a d’altres que, segueixen amb el deler de fer la seua feina cada cop millor, lo millor que sabem i podem, per bé i benefici de la resta amb el més ben intencionat compromís de compartir.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s