Emissió 7 d’octubre de 2022

ADONA’T reprén les emissions del seu programa de literatura i música en valencià, i fet per dones, LITE-RATES. MAMÍFERES DE LA CULTURA, que podeu escoltar al podcast de la ràdio de la Universitat Jaume I. En aquest primer programa de la temporada 2022/2023, d’octubre, tindreu l’oportunitat d’escoltar fragments dels llibres “El jurament” de Sílvia Romero i “Amor total”, de Laia Noguera, i interpretacions de la nostra col·laboradora Arantxa Domínguez, així com de Julieta. En la secció “Veu de Lite-rata” entrevistem a la cantant d’estil, Noèlia Llorens, TITANA, i en la secció “Lectures i digestions”, escoltarem la recomanació del llibre Gina, de Maria Climent. Trenta minuts de literatura i música. Escolteu-nos!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s