Audiovisual curs “Com millorar el funcionament dels nostres grups”

ADONA’T va organitzar amb la Xarxa Feminista pels Bons Tractes el curs COM MILLORAR EL FUNCIONAMENT DELS NOSTRES GRUPS, impartit per la Cooperativa Transversal, i destinat a associacions de dones de la ciutat on es van abordar temes com el funcionament dels grups, la gestió de les emocions i els conflictes, el poder i els lideratges, la creativitat, la presa de decisions eficaç o com conviure en la diversitat. Aquest audiovisual resumeix el que ha sigut el curs i l’opinió d’algunes de les dones que han participat.

Audiovisual curs “Com millorar el funcionament dels nostres grups”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s