SÒNIA QUEROL, elegida nova presidenta d’ADONA’T

L’Associació de Dones Nacionalistes ‘Terra’, de Castelló de la Plana, ADONA’T, ha elegit nova junta directiva. L’única candidatura anava encapçalada per Sònia Querol, qui serà la nova presidenta. En la junta l’acompanyaran Neus Escuder, com a secretària i Mª Creu Marín com a tresorera. Com a vocals hi seran Lola Mallén, anterior presidenta, Mònica Camahort, Inés Barreda i Carme Pinyana.

ADONA’T, que el 2023 celebrarà el seu vintè aniversari, té com a objectius principals la promoció de la dona i del saber femení, la preservació i difusió de la cultura i la llengua pròpia del País Valencià, i la integració de grups minoritaris en tots els àmbits socials, polítics i culturals. A través de les activitats i projectes realitzats durant aquests anys, està ben arrelada a la ciutat i comarques de Castelló, i ha col·laborat intensament amb les institucions, entre elles, l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I. 

Entre les activitats més destacades hi figuren 12 projectes expositius anuals, tallers i cursos, l’emissió del programa de Ràdio ADONA’T “Lite-rates. Mamíferes de la cultura”, articles d’opinió… i multitud d’activitats participatives, sovint reivindicatives, que puguen portar a les bones pràctiques associades a la igualtat d’oportunitats i ls conciliació familiar, principals dificultats amb què s’enfronten els projectes de les dones.

Entre els reconeixements rebuts per ADONA’T, destaca la distinció extraordinària de la Universitat Jaume I el 2021, i la de Valencianes de l’Any de la Fundació Huguet, l’any 2018.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s