ADONA’T es retrata de cara al nou any 2023

Algunes de les sòcies d’ADONA’T, com cada any, han convingut una trobada per a realitzar una fotografia oficial de l’associació, a càrrec d’una fotògrafa singular, en un espai de Castelló de la Plana. Enguany hem tingut l’honor de comptar amb Eloísa Aldás Oliver com a fotògrafa convidada, i l’espai ha sigut el Parc del Pont de Ferro.

Per a aquesta foto anual de grup hem tingut la sort de comptar, des de 2009, amb fotògrafes tan reputades com Olga Batiste, que va ser la primera, Reis Lliberós, Laura Avinent, Ludi Segura, Caterina Palatsí, Paqui Fuster, Marta Martín Núñez, Carmina Ribés, Carme Ripollés, Amparo Navás, Noelia Blanca, Noèlia León i Núria Guidotti

Fotografies: Eloísa Aldás Oliver

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s