Emissió 8 d’abril de 2022

Nova emissió del programa LITE-RATES. MAMÍFERES DE LA CULTURA, en Ràdio ADONA’T, a l’emissora de Ràdio de la Universitat Jaume I – UJI, Vox Uji Ràdio. LITE-RATES és un programa de literatura i música en valencià, fet per dones.

En aquest podreu escoltar fragments de l’obra de Montserrat Abelló, Llucia Ramis, Glòria de Castro, i en la secció “Lectures i digestions”, la crítica de Carme Pinyana al llibre “El ciutadà perfecte” de Raquel Ricart. En la selecció musical: Victòria dels Àngels, Gemma Humet i La Pepa. En la secció “Veu de lite-rata” entrevistem a Pepa Cases.

Escolteu-nos i digueu què us sembla.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s