Emissió 4 de febrer de 2022

Ja està disponible el podcast del programa LITE-RATES. MAMÍFERES DE LA CULTURA de febrer. En aquesta emissió trobareu textos d’ Isabel Canet, Idoia Iribertegui Iriguibel, i en la secció “Veu de Lite-rata”, entrevistem l’editora Carme Pinyana amb ocasió de l’aparició del seu llibre de ressenyes DE LECTURES I DIGESTIONS. I a la secció “Lectures i digestions”, tindrem la crítica literària del llibre de Carlota Gurt Daví CALVACAREM TOTA LA NIT. I en la selecció musical: Suu, Clara Andrés i Esther. Trenta minuts de literatura i música en valencià, feta per dones.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s