Presentació del llibre IGUALTAT INCLUSIVA. Cap a una nova llei valenciana d’Igualtat, juntament amb Nexe a les 18,30 h. al Museu de Belles Arts.

El passat dia 25 de Novembre  (Dia Internacional contra la violència de les dones) ADONA’T va presentar al Museu de Belles Arts a les 18,30 el llibre IGUALTAT INCLUSIVA de Alicia Villar i Vicenta Tasa a fi de donar resposta a un dels nostres objectius com és la promoció del llibre i la lectura.

Es pretén fer una reflexió orientada a obrir un debat sobre la necessitat d’aprovar una nova llei valenciana d’igualtat i quins aspectes innovadors hauria de contenir perquè fora una llei d’igualtat inclusiva.

Es considera que l’actual Llei valenciana per a la igualtat de dones i homes de 2003 va nàixer amb moltes limitacions estructurals, de concepció i d’objectius, i que en aquests moments és una norma que ha quedat obsoleta.

Les autores analitzaren el recorregut legislatiu en matèria d’igualtat de les últimes dues dècades i férem una aproximació a les principals línies actuals dels debats sobre igualtat en relació amb el sistema de sexe/gènere/sexualitat.

Plantejar un debat social i plural que ajude a fer possible una llei avançada i realment igualitària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s