Presentació del llibre de memòries de Rosa Serrano “LES PETJADES DEL TEMPS”

Rosa Serrano ha rebut l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana, el guardó Valenciana de l’any, juntament amb ADONA’T, de la Fundació Huguet, i la medalla d’honor de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

https://www.uji.es/com/agenda/2019/12/19/llibre-les-petjades-del-temps

Col·laborar en la promoció del llibre i la lectura és un dels objectius d’ADONA’T (Associació de Dones Nacionalistes ‘Terra’), inscrita al Registre d’Associacions de la Universitat Jaume I, i és per això que organitzem presentacions de llibres, així com realitzem el programa de Ràdio Adona’t “Lite-rates. Mamíferes de la cultura”, en Vox Uji Ràdio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s