Emissió 3 de juny de 2022

Ja podeu escoltar el darrer programa de la temporada 2021-2022 de LITE-RATES. MAMÍFERES DE LA CULTURA, de Ràdio ADONA’T, literatura i música en valencià, fet per dones. En aquesta emissió comptem amb LOLA BOU, protagonista de la secció-entrevista “Veu de Lite-rata”. A més podreu gaudir de fragments de l’obra de Safo de Lesbos, Susanna Gisbert Grifo, i la secció “Lectures i digestions”, Lolita Bosch. I la música a càrrec de JazzWoman, Magali Sare, Roleguita i Boquerón.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s