Taula redona al I Congrés de Dones de Castelló: “On estem les associacions de dones”.

Més de 200 dones de la ciutat es donaren cita al I Congrés de Dones de Castelló amb els objectius ben definits: fomentar la igualtat i l’empoderament femení, reivindicar drets, posar en valor i enfortir el paper de les associacions de dones locals, visibilitzar les dones a l’espai públic i ser l’altaveu del present i futur del col·lectiu. Castelló ha capitalitzat amb aquesta jornada la defensa dels drets de les dones i el seu empoderament convertint la ciutat en referent del feminisme.

Ajuntament de Castelló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s