Emissió d’octubre a Ràdio ADONA’T: Lite-rates. Mamíferes de la cultura

Zèfir: vent suau de ponent o teixit fi de cotó, fet amb lligat de plana, tenyit en madeixa en colors clars, llis, llistat o de quadres, que hom empra per a confeccionar bruses i vestits de dona i camiseria d’home.

Inspirades per la polisèmia d’aquesta paraula, des d’Adona’t us donem la benvinguda a una nova temporada de Lite-Rates, mamíferes de la cultura, el programa de literatura i música feta per dones. El vent suau de ponent ens fa encetar el curs amb alguns canvis d’organització i, alhora, estem segures que la força que els delicats fils de cotó li confereixen a la tela en entrellaçar-se serà la mateixa que assolirem amb el treball polifònic de diverses dones. En aquesta nova etapa, a més de lectures i cançons, el zèfir ens portarà autores que compartirán amb nosaltres fragments del seu univers literari. Amb aquesta mirada a les bambolines de la literatura, esperem acostar-vos encara més la riquesa de les veus que creen en la nostra llengua. Comencem?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s