“Si hi ha un acte d’amor, aquest és la memòria.”

“Si hi ha un acte d’amor, aquest és la memòria.” Montserrat Roig (1946 – 1991) ADONA’T visita els treballs d’exhumació demanats per les famílies que ha gestionat el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló al cementeri de #Castelló de la Plana. Els treballs duraran dos setmanes més en les quals es buscaran 8 persones, però se’n trobaran una vintena, segons ens expliquen els membres del grup Juan Luis Porcar Orihuela i Maribel Peris, COMPROMESA d’ADONA’T.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s