II Escola de la tardor a Morella

L’Escola de la tardor són unes jornades en les quals es pretén donar visibilitat i millorar les condicions de les dones en el món rural. Aquesta segona edició ha tingut com a títol Economia verda, social a través de la custòdia del territori i des d’un enfocament de gènere a Castelló.

L’associació Dones Nacionalistes Terra (ADONA’T) ha participat amb la representació de Lola Mallén i Mª Carmen Diaz. 

La II Escola de la tardor celebrada a Morella, com a Capital de la Muntanya Espanyola 2019, ha sigut un èxit de participació amb més de 70 dones de manera presencial, i més de 60 a través de l’streaming. 

En la taula rodona Eva Cifre, Ana Molto , Xelo Perez i Esperanza Melendez, cadascuna va explicar les seues trajectories professionals. Finalment en la taula de vivències, Ivana Ponsoda, Mª Jose Olaria i Alicia Calero van contar la trajectòria de aquelles dones que participaren en la 1ª escola de la Tardor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s