IL.LUMINADES Entrevista Àpunt

La presidenta, Lola Mallen, ha estat invitada en El matí à punt dintre l’espai de Violeta Tena Barreda i ha explicat moltes coses d’ADONA’T, de la Xarxa Feminista pels Bons Tractes, del projecte Elles Trien i del projecte expositiu: Il·luminades. Il·lustrant la història de la misogínia.

Durant l’entrevista també s’ha pogut veure el reportatge que es va fer en el Museu de Belles Arts de Castello, a la comissaria de l’exposició, Carme Pinyana i, a les il·lustradores, Verónica Fabregat IllustrationAnna Mingarro Mezquita i Paula López Almela.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s