Creuallibres ADONA’T 2009

Cafè de Flandes. Poeta Guimerà, 2 – Castelló de la Plana

Del 19 fins al 26 de novembre de 2009 Inauguració dijous 19, a les 19h

El Creuallibres (o bookcrossing en anglés) és un intercanvi de llibres entre particulars; un sistema bibliotecari de cooperació voluntària en què cada participant “allibera” un o més llibres en un lloc, i afig, si vol, una opinió o crítica. Si alguna persona està interessada a participar en un creuallibres, en deixa un i pot agafar-ne un altre.
L’objectiu del Creuallibres ADONA’T és celebrar que el 20 de novembre és el Dia del Llibre Valencià, coincidint amb la primera edició del Tirant lo Blanc de Joanot Martorell, l’any 1490. Aprofitant aquest dia ADONA’T impulsarà la cessió i intercanvi de publicacions escrites en català i per dones.

La finalitat principal de l’activitat és la promoció de la lectura. A més, amb un ús compartit dels llibres, es pretén promoure el consum responsable, el respecte a les pertinences i la curiositat de llegir de forma tutelada, ja que els llibres tenen una “recomanació” de la persona que el deixa.

Funcionament

Les persones que vulgueu participar en el Creuallibres ADONA’T 2009 simplement heu de passar pel Cafè de Flandes, del 19 fins al 26 de novembre, amb un o més llibres, i podreu agafar-ne tants com en portareu. ADONA’T, amb la col·laboració del Flandes només farà una setmana d’intercanvi, per la qual cosa cada persona podrà quedar-se el llibre que tinga quan s’haja acabat el temps.
Aquesta activitat és promoguda i organitzada per l’Associació de Dones Nacionalistes “Terra”. ADONA’T recomana que us inscrigueu en el programa general del Creuallibres www.creuallibres.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s