Laulauenlaseuatinta

Laulauenlaseuatinta som Laura Broch, diplomada en Educació Primària (UJI), i Laura Pitarch, llicenciada en Ciències de la Comunicació (UAB), i neix d’una afició comuna: la il·lustració i, sobretot, de moltes ganes d’experimentar. Encara que el nostre currículum acadèmic prové d’altres àmbits, hem trobat en el disseny i la il·lustració una inquietud comuna que ens permet desenvolupar les nostres habilitats professionals, en el camp de l’educació i la comunicació, de manera transversal.

La nostra història comença com un joc, compartint llapis i paper, des de ben menudes. Les nostres amigues i amics van ser els primer clients i els més exigents en les seues comandes; una felicitació per a la iaia, un retrat del mestre, un dibuix a la pissarra… No obstant això, a mesura que creixíem, el nostre projecte creixia amb nosaltres fins que ens vam adonar que s’havia convertit en la nostra principal ocupació.

Solem treballar amb aquarel·les, acrílics i tinta xinesa i també amb dissenys digitals, collage i pintura mural. Encara així, ens agrada introduir diferents materials i tècniques per adaptar-nos a les característiques de cada projecte.