Àngela Moya López

Nascuda a Castelló de la Plana en 1988, des de xicoteta m’he sentit atreta pel color i les formes, em passava hores i hores dibuixant… per això sempre he tingut clar que havia d’enfocar els meus estudis cap a l’art, fins que en un determinat moment em vaig adonar que el que realment m’atrapava es deia disseny. La meua família conta que abans de saber llegir ja relacionava els logos de comerços i empreses (conegudes) que veia pel carrer… sembla que en realitat era vocacional.

Diplomada en Estudis Superiors de Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló, i després de diferents experiències laborals com a dissenyadora gràfica, vaig decidir començar a treballar pel meu compte desenvolupant projectes d’identitat corporativa, maquetació editorial i cartelleria amb una visió colorista, directa i icònica.