Paula Bonet

Vila-real, 1980

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, va completar la formació a la UPC de Santiago de Xile, la NYU de Nova York i Kaus Urbino (Itàlia). Va treballar inicialment  les tècniques de pintura a l’oli i gravat (calcogràfic, xilogràfic, litogràfic). A partir de 2009 es va centrar en la il·lustració i des d’aquell moment treballa en eixe camp. 

El 2013 il·lustra el llibre Llegeix-me (Andana Ed.) i el poemari d’Estel Solé Si uneixes tots els punts (Editorial Galerada). 

Qué hacer cuando en la pantalla aparece THE END, el primer llibre amb text i il·lustració d’autoria pròpia, va veure la llum en març del 2014 de la mà de Lunwerg Editorial. Acaba de publicar La petita Amèlia es fa gran, un àlbum il·lustrat tridimensional (Editorial Casals). Properament veurà la llum 813, un llibre sobre el cineasta François Truffaut, escrit i dibuixat a cavall entre París i Barcelona (Editorial La Galera). 

La seua obra ha estat exposada a Barcelona, Madrid, València, Porto, París, Londres, Bèlgica i Itàlia. 

El seu treball, carregat de poesia, té multitud de ramificacions, des de la il·lustració en premsa (Diari Ara, Revista Kireei, Revista Calle 20, Ling, ESCAC, Caràcters), l’escenografia, el cartellisme (Black Keys, Vetusta Morla, Jacko Hooper) o la pintura mural.