Núria Vizcarro Boix

Va nàixer a l’abril de 1980. 

És llicenciada en Dramatúrgia i Direcció per l’Institut del Teatre de Barcelona, en Interpretació, opció textual, per l’ESAD València i en Biologia per la Universitat de València. Guanyadora el 2012 del XVIII Premi Nacional de Teatre Castelló a Escena amb l’obra Teresa.

És membre fundador de La Ravalera, companyia especialitzada en espectacles en espais no convencionals i creadora i organitzadora de la fira de teatre breu de Castelló La Ravalera. Entre els seus últims treballs com a dramaturga, ha escrit Libera Me, Acte sacramental d’una dona maltractada, d’Ars Antiqua i estrenat al Teatre Municipal de Manacor; Refugi, Hibakusha 597 i les peces curtes Mares i Porta’ls llet als veïns de la cia. La Ravalera; El Baró pels Arbres de Taaroa Teatre i representada al Teatre Lliure de Barcelona; Protesto: bon començament és aquest produïda per La Seca- Espai Brossa a Barcelona; Sota el llit, estrenada al Teatre Nacional de Catalunya i produïda pel TNC i Factoria Escènica Internacional. Com a actriu ha participat en diversos muntatges, els últims amb La Ravalera: Refugi i Hibakusha 597.

Al 2016 entra a treballar com a professora d’interpretació i dramatúrgia a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.