Nerea Soriano Domínguez

El meu nom és Nerea Soriano Domínguez (m’agrada posar el segon cognom, el de ma mare, i que tantes voltes s’omet no sé ben bé per què). Sóc llicenciada en Periodisme per la Universitat Cardenal Herrera-CEU de Moncada (València). El meu primer contacte als mitjans de comunicació va ser a la Cadena Ser en Castelló, al programa “A vivir que son dos días”, una experiència breu però molt emocionant per a una persona que encara estava estudiant. També vaig fer les pràctiques en Fepac-Asaja, El Periódico Mediterráneo i Las Provincias (en la secció de disseny i maquetació). Tot i això, i després d’un breu període en la productora World Films, per a Canal 9, i una vegada acabada la llicenciatura, vaig començar a treballar en el diari Levante de Castelló on, pràcticament, m’he format com a periodista. Des de febrer de 2007 forme part de l’equip humà d’aquest diari líder al País Valencià i de referència a la província de Castelló, la qual cosa, és tot un orgull, i una important responsabilitat. He estat membre de la secció de Comarques, Successos i Tribunals i en els últims anys estic al davant de les seccions d’Educació i Sanitat, on done una especial visibilitat a les situacions de desigualtat