Marta Negre

L’Alcora, 1981

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per lsniversitat Jaume I de Castelló. Complementa la seua formació en el Màster en Arts Gràfiques a la Universitat Politècnica de València, on actualment també hi cursa el Màster de Producció Artística, en la rama d’especialització en Pensament Contemporani i Cultura Visual. 

Des de fa onze anys, treballa a la Universitat Jaume I desenvolupant tasques de disseny gràfic, comunicació institucional i creativitat. Paral·lelament, realitza projectes de creació pictòrica, instal·lacions audiovisuals i escriptura de textos. 

Ha participat en exposicions amb la realització de les peces Les mínimes coses (2008); Desfermats i Adormits (2009); La declaració d’obstacles (2010); Els invisibles (Nit de l’Art Castelló, 2010 i Festival Intramurs de València, 2014); L’entusiasme durarà dues-centes vegades fins que el món es convertisca en quelcom habitual (2014); Hipèrbole d’un ull (2014); Foliscopi (2014); Tres minutos (Salir de la Zona de confort. Les Drassanes, València 2015); Quan els altres som nosaltres (2015). L’ordre subjacent del món natural (2015); Los Referentes (proximament).

Té dos llibres publicats, Foliscopi (2010), en format flip book i Vull ser gran! (2011), llibre dirigit a públic infantil amb què va guanyar el IX Premi de Literatura Infantil Il·lustrada Tombatossals (Ajuntament de Castelló).

Actualment, es troba desenvolupant un projecte audiovisual i d’investigació, centrat en el pensament filosòfic contemporani i el relat a l’àmbit fílmic.

www.martanegre.com