M. Carmen Aparisi Fenollosa

M. Carmen Aparisi Fenollosa és llicenciada en Ciències de la Informació (especialitat Periodisme) per la Universitat Politècnica de València i Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació per la Universitat Jaume I. 

En l’àmbit professional ha treballat durant set anys com a periodista en Alzira Ràdio, emissora municipal, on va realitzar sobretot programes esportius i relacionats amb el medi ambient. A més va ser corresponsal del diari Marca durant dues temporades futbolístiques. Des de 2003 treballa al Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I, on actualment és coordinadora de l’Àrea de Relacions Informatives i responsable de Vox UJI Ràdio.  

En qualitat de docent ha participat en el curs d’especialització «Gestió i producció de ràdio universitària» impartit per la Universitat Jaume I. 

És membre de l’Associació de Professionals de Gabinets de Comunicació d’Universitats i Centres d’Investigació de l’Estat Espanyol (AUGAC) i de l’Associació de Ràdios Universitàries a Espanya (ARU).