Marta Martín Núñez

Marta Martín Núñez creu profundament que una imatge val més que mil paraules. Una idea que l’ha portada a explorar la forma en què les imatges comuniquen i es comuniquen les unes amb les altres, i que va derivar en la seua tesi doctoral (un estudi sobre la manera en què la imatge que naix de forma digital beu de les tradicions audiovisuals prèvies, o una manera d’entendre allò digital des d’allò analògic).

Un oxímoron al que dona sentit mentre festeja amb les més diverses pràctiques visuals, des de l’animació infogràfica fins a l’oli sobre llenç, passant per les més estrambòtiques propostes lomogràfiques o la iPhoneografia. 

Entre aquestes expressions, és la fotografía el mitjà amb el que se sent més còmoda, i amb el que està preparant alguns projectes personals quan té temps.  La docència i investigació en el departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I, —en assignatures relacionades amb la teoria de la imatge, la producció audiovisual i les noves tecnologies digitals de la comunicació— ocupen la major part del seu temps, intentant transmetre a l’alumnat la passió, la cura i la complexitat de les imatges. Fixes o en moviment, digitals o analògiques.

Web personal: www.comunicarendigital.es