Lite-rata Sara Guimerà

La meua tasca no acaba en la gestió de promoció i venda de llibres de lectura per als més menuts i adolescents:  sempre que és possible, organitzo també al  voltant de la venda activitats de foment de la lectura com són visites d’autors i autores als centres, tallers d’animació a la lectura, dinamització de biblioteques escolars, etc.

Aquestes activitats tenen sempre una molt bona acollida per part del professorat, i sobretot per part dels xiquets i les xiquetes, que són en definitiva els destinataris principals.

Una altra forma de donar a conéixer les nostres publicacions i apropar-les als més menuts i joves és participant en tot tipus de firetes del llibre i, per descomptat, a les totes les trobabes d’Escola Valenciana que puc. Per a mi és més un dia de festa que de treball! 

Em considero una privilegiada en poder treballar rodejada de llibres!  Sempre he sigut una “lite-rata” i si d’alguna manera col·laboro a que algunes xiquetes que ara estan en edat escolar ho siguen també… què més puc demanar?

En fi, una “lite-rata” afortunada, que ha pogut fer de la seua afició el seu treball!


Les mans de la deixebla

Anna Moner

Bromera, 2011

La vida sense ell

Isabel-Clara Simó

Bromera, 2013

 Les costures del món 

Teresa Broseta

Bromera, 2005

El cas misteriòs de la lletra malalta

Mercé Viana

Bromera, 1998

Animals!

Mª Jesús Bolta

Bromera, 2012