Lídia Díaz Romero

Vaig néixer a Terrassa l’any 1976, sempre m’ha agradat el món de les imatges i les tipografies, sóc dissenyadora –professional i vocacional— des de fa més de 15 anys. 

Vaig titular-me en Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art i des de llavors he treballat en l’àmbit de la comunicació visual. He tingut oportunitat de participar en projectes ben diversos, tant en estudis de disseny com en empreses de producció editorial. També he col·laborat com a dissenyadora en les darreres quatre edicions d’ADONA’T incloent la d’enguany EN MINORIA, CRÒNIQUES D’UNA DESIGUALTAT. 

Recentment m’he establert de forma independent i realitze treballs d’identitat, il·lustració i producte digital. Aquesta nova etapa em dóna l’oportunitat d’encarar nous reptes tècnics i personals gairebé cada dia.