Gabriela Beltran Albesa

Actualment estic cursant 3r d’ESO a l’IES Penyagolosa i vaig estudiar primària al CEIP Lluís Revest. Quan ho pense, veig que la meva estada en aquests llocs m’ha influenciat molt, ja que hi he passat pràcticament tota la meva vida. Amb els estudis també ha augmentat la meva afició per la lectura, que ja era molta gràcies al fet que a casa sempre he estat envoltada de llibres. A més, a través de l’escola i de l’institut, he provat d’anar més enllà i escriure alguns contes i, fins i tot, m’he presentat a alguns concursos d’escriptura: he sigut premiada un parell de voltes a la fase comarcal del premi Sambori i també he guanyat dues vegades el Vicent Marçà.

Últimament no estic escrivint massa, però he evolucionat considerablement en aquest àmbit i ho seguisc tenint present. I el que veig que també ha evolucionat és el meu gust per la lectura, que ha canviat amb el temps, però que cada volta es va definint més i s’està enfortint.