Cristina Jiménez

Autorretrat

Curso la Llicenciatura de Comunicació Audiovisual a la Universitat Jaume I.

M’apassiona la possibilitat de comunicar a través de l’art, en totes les seves modalitats, el fet de crear una idea i que el públic la pugui interpretar, inclús, sentir.

Vaig començar a estudiar la imatge als divuit anys, aconseguint el títol de Tècnic en Laboratori fotogràfic al IES Marxadella, fet que em va ensenyar a conèixer el món analògic de la fotografia. Vaig treballar en un laboratori fotogràfic a Valencia i vaig seguir formant-me amb el títol superior de Realització Audiovisual i Espectacles al IES Herni Matisse.

Paral·lelament, vaig realitzar un curs de fotografia avançada i de moda a l’escola Abad Fotografia a Valencia, el que em va permetre col·laborar en la revista Le comments, nº9 l’any 2007.

El Centre Reina Sofia i Renfe van seleccionar la meva fotografia “Tu ho pots frenar” per a la seva exposició itinerant per tota Espanya, l’any 2008. Aquest mateix any vaig participar com a foto fixa en el curtmetratge GRP de Vicente Bonet Martínez.

L’any 2010 vaig col·laborar en l’exposició col·lectiva per a l’Associació ADONA’T, “Dos dones i un repte. Retrats”, i amb la publicació del llibre ISBN: 978-84-613-8615-4.

I en aquest curs acadèmic, el treball presentat al concurs del “Seminari de Publicitat Exterior”, de la Universitat Jaume I, va ser finalista, obtenint un accesit.

En aquest últim any he treballat com a auxiliar de càmera en la webserie “Desenterrados” del director i guionista Xavi Cortés, per a la productora Visual producciones.