Cristina Garcia i Grau

Sóc Cristina Garcia i Grau, periodista llicenciada en Ciències de la Informació
per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un títol superior de Comunicació i Màrketing en la Indústria Musical per la UJI-ESUE. Des de 1996, quan vaig entrar a Mediterráneo, he treballat de forma transversal a totes les seccions, des de Comarques a Societat, Local i Cultura, on vaig ser cap del suplement cultural setmanal Quaderns (1999-2003) en dos etapes. Ara em dedico a l’Educació i Universitat, àrees que combino amb d’altres quan fa falta. Del 2003-2006 vaig coordinar Cultura i després Local al diari Heraldo de Castelló, fins que va tancar. I vaig tornar a Mediterràneo. Però molt abans vaig treballar a Barcelona a diferents publicacions, com aBarna o Enderrock; o, ja a la província, a El Punt, La Veu de Benicarló o Anco. Encara que la meua passió és la música i, dins d’aquesta àrea, he sigut directora executiva al Fiber, la revista oficial del FIB de Benicàssim (1998-2008) i ara treballo amb deBigote, un grup que m’encisa i que té nou disc. Música i art i arquitectura i cultura i literatura. De tot m’agrada un poc. Amb compromís.