Belen Bachero

Alcaldessa de Vistabella i arquitecta.

Sempre he sigut una persona creient. El barri on visc és de gent treballadora i tenim una xicoteta església, Sant Josep Obrer, on els cures pertanyen a l’orde de la Mercé dedicada al voluntariat a les presons. Com a voluntària, vaig estar en una Casa d’acollida que l’orde té a Moçambic, on part del projecte era que els xiquets feren les tres menjades diàries. Ara estic en el voluntariat de presons, en un modul de dones, treballant l’educació i el respecte.

Els meus avis vivien a Vistabella i, després d’estudiar, vaig treballar i em vaig instal·lar al poble. Fer vida, entre setmana, i conèixer la gent major, va enamorar-me de Vistabella. Sempre he estat molt vinculada a les nostres tradicions i a la cultura del poble. 

Per a mi la vida sense compromís no té sentit. No pots estar vivint el teu dia a dia si no tens un al·licient i un repte. Eixe compromís amb la societat ens fa créixer com a persones i ens fa avançar.

No vull un País Valencià per als rics. La gent del poble són els treballadors i sense treballadors no hi ha país. Continuaré en la política pel que crec més just. Al final tot el meu compromís és per a arribar a un país més just. 

Traurem endavant el futur. Amb dones compromeses segur que eixim d’ací.