Anna Garcia Pitarch

Tinc 63 anys, nascuda a Castelló.

Visc amb el meu marit a Benicàssim des de fa 35 anys. Ací han nascut els meus fills, Neus i Nadal, han anat a l’escola primària i a l’institut, a l’escola de música, futbol i totes les activitats que els han interessat, i on tenen els seus amics.

Sóc aficionada a viatjar, el cine i l’excursionisme, activitats que compartisc amb Cento, el meu marit. També ens agrada la música, especialment les havaneres i cantar-les amb els amics de Canya de Sucre, grup del qual formem part.

Darrerament dos éssers ens han robat el cor, els nostres néts Marc i Biel.

Sóc metgessa de família, tinc la sort de treballar del que més m’agrada. A vegades em pregunte si tornaria a fer el mateix, estudiar medicina, treballar en Atenció Primària… I clar que m’imagine fent altres coses, però hauria estat tan feliç?

Bé, per això està la lectura, que ens permet viure unes altres històries, en unes altres èpoques i en llocs diferents.