Marisol Carreguí i Prior · Reis Colomer i Forner

Fotografies: Mireia Torres Gimeno

Açò era i no era l’any 1987, acabat de poc Magisteri. Preescolar, una persona molt implicada en el món de l’educació, em trucava per demanar-me si acceptava fer les substitucions a l’escola infantil La Bolangera. Allí va començar tot…

Dos anys després ja formava part de l’equip educatiu d’aquesta emblemàtica escola valenciana.

1989. Trucava a la porta de l’escola Marisol, venia a fer les pràctiques corresponents al tècnic en Educació Infantil. L’empenta, les ganes d’aprendre, l’entrega en el treball, les ganes d’ajudar, l’estima que mostrava vers els xiquets i xiquetes, la il·lusió, la serietat, i sobretot el compromís en la formació, el compromís amb la ideologia de l’escola, el compromís en l’educació infantil van fer que allò que semblava que seria uns quants mesos es convertira en 20 anys de caminar juntes pel món infantil.

1990. Acomiadem La Bolangera i naix La Lluna: nous projectes, noves il·lusions, però mantenint l’essència que ens va formar a totes dues. Seguim juntes.

1991. La Universitat Jaume I convoca concurs públic per a la gestió de l’escola infantil. El projecte de La Lluna Soc. Coop. Val. serà l’escollit.
El nou repte ens obliga a mantindre i millorar tot el que fins ara havíem aconseguit: dignificar l’educació infantil, donant-li la importància que es mereix i fent-ho des de la perspectiva d’escola arrelada, escola valenciana. Ací estem, i estem juntes.

Ah! Jo sóc Reis, 23 anys al servei de l’educació infantil.
Conte contat… encara no s’ha acabat.