Inauguració IL·LUMINADES. Il·lustrant la història de la misogínia.

Projecte expositiu d’ADONA’T 2019,  IL·LUMINADES. IL·LUSTRANT LA HISTÒRIA DE LA MISOGÍNIA.

L’objectiu del projecte expositiu promogut per ADONA’T és, com cada any, per una banda sumar-nos a la commemoració i celebració a Castelló del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i per l’altra continuar amb el projecte que ja vam encetar fa anys, amb la inestimable col·laboració del Museu de Belles Arts de Castelló i la Universitat Jaume I, que acullen les nostres propostes expositives en les seues instal·lacions. Ens hem centrat més que a potenciar dones concretes, com s’ha fet en els 9 primers projectes d’ADONA’T, a constatar una situació de realitat innegable: la misogínia que ha imperat, i encara campa, tot recullint manifestacions menystenidores cap a les dones, a través de diversos frases i cites textuals de pensadors cèlebres al llarg de la història, comptant amb la inestimable col·laboració de dones il·lustradores que ens il·luminen amb les seues creacions.Il·luminades: Marta Sesuli Luis, Rachel Virginia Brenes, JuarezCasanova estudi, Ana Dobon, Laulauenlaseuatinta, Tica Godoy, SANSANO, Verónica Fabregat Sebastià, Amma Mingarro Mezquita, Mabel Ramos, Paula López Almela i Laura Castelló.

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón va estar en la inauguració de l’exposició «Il.luminades», del col·lectiu Adona’t en el Museu de Belles Arts de Castelló

l.luminades Exposición contra la misoginia (Levante de Castelló, 11/03/2019)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s